top of page

DIACELLITE NUTRI UTILIZAT IN UZ  CASNIC

 

DIACELLITE NUTRI poate fi folosit zilnic în casele dvs., deoarece aceast praf miraculos este foarte util în multiple utilizări:

1. Abraziv moale pentru curațirea și lustruirea metalelor:

 

Cu DIACELLITE NUTRI  o metodă de curățare simplă eficienta, economă și sănătoasă, care va păstra tacâmurile strălucitoare și noi.

Pregătiți o pastă din praf și apă apoi spălați cu o burete vesela de bucătărie, tacimurile, bijuteriile, ș.a. 

 

Evitați soluțiile de curățat sintetice pentru că au în componența substanțe abrazive care vor ataca nu numai petele, și argintul sau alt metal.

În plus conțin substanțe toxice, periculoase pentru sănătate dacă le inhalezi, prin combinaţie cu metalul.

 

Deasemenea cu aceasta pastă se curăță cabina de duș, chiuvetă și robinetele, păstrând luciul lor ca nou.

 

2. Mască de gomare și exfoliere:

DIACELLITE NUTRI amestecat cu apă și putin ulei de măsline până când  obțineți o pastă. Aplicați cu mișcari circulare de spălare pe față până când fața va fi complet acoperită. Lăsați să acționeze 2 min. apoi clătiți cu apă caldă. Fața va fi complet exfoliată și tonifiată pentru doar câțiva cenți. După spălare aplicați o cremă.

 

3. Detartrant și înălbitor pentru dinți:

 

Presurați o cantitate mică de DIACELLITE NUTRI  pe perie cu pasta de dinți. Spălați bine dinții și clătiți. Folosiți o dată în săptămână pentru a nu deteriora smalțul dinților.

4. Petele de ulei și grăsimi de pe beton, ciment, teracotă, șosea:

DIACELLITE NUTRI  se utilizează pentru a îndepărta petele de ulei și  grăsimi. Asigurați-vă că zona este uscată și acoperiți bine cu praf locul petelor. Lăsați praful să absoarbă uleiul timp de 24 de ore. Apoi îndepărtați excesul cu o spatulă metalică sau un răzuitor de vopsea și aruncați din nou un strat mic de praf și lăsați să acționeze până când vor dispărea petele complet.

5. Mirosuri din frigider/congelator sau în alte locuri:

 

DIACELLITE NUTRI  poate fi utilizat pentru a înlătura mirosurile rele.

Lăsați o cutie deschisă sau un borcan de praf în frigider sau congelator. Înlocuiți cu praf proaspăt în fiecare săptămână.

6. Odorizant pentru încălțăminte urît mirositoare:

 

DIACELLITE NUTRI puțin presurat în încălțăminte, se lasă să acționeze până la refolosire.

7. Îndepărtarea petelor de pe mochete, covoare, țesături, haine:

 

Supudrați DIACELLITE NUTRI  și acoperiți bine petele, apoi frecați ușor pe zona pătată. Se lasă să stea cel puțin 2 ore și apoi se aspiră praful.

8. Reduceți mirosul urît de gunoi:

 

DIACELLITE NUTRI  pentru a dezodoriza un coș de gunoi, presurați un strat subțire de praf în partea de jos a coșului. Prezența prafului nu numai va dezodoriza, dar va lichida toate insectele și larvele prezente.

 

9. Un insecticid natural pentru eliminarea insectelor domestice:

 

DIACELLITE NUTRI  fiind un produs 100% natural, abraziv, luptă împotriva tuturor paraziților tîrîtori, zburători și larvele lor: gîndaci, furnici, păduchii de pat, muște, țânțari, ploșnițe, purici, scorpioni, greieri, păiangeni, gîndacul de bucătărie (Cafard), molii, gîndacul Colorado, păduchii de pe copaci, plantele leguminoase, flori, și alte insecte. 

 

Poate fi utilizat în casă, în jurul casei, în curte, în clădiri, în grădini, în grajdurile de animale, hambare pentru animale, depozitele cu cereale, etc. 

 

Se supudrează o cantitate de praf în locurile unde este nevoie și se lasă să acționeze. Produsul va fi activ , atît timp cît se va mentine uscat. In caz că va fi umezit își va pierde eficacitatea, dar după ce se usucă dinnou va continua să lucreze.

 

Produsul poate fi aplicat după necesitate fără restricții sau limete în utilizare. 

bottom of page